Boszy Magnólia kapszula 160 db

2.820 Ft
Kosárba

(bruttó ár)
A hagyományos ázsiai orvoslásban régóta használják. Elsődlegesen az idegrendszeren át fejti ki hatását, az agyműködést pozitívan befolyásolja. Ebből adódik szorongásoldó, depresszióellenes, stresszoldó, fájdalomcsillapító, görcsoldó tulajdonsága.

 

HOVÁ SOROLJUK ?

Gyógynövény -étrend kiegészítő kapszula formában.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYRŐL ?

A magnolia fajok ( M. officinalis, M. obovata) Kínában őshonos lombhullató fák. Kérgüket, levelüket a hagyományos kínai és japán orvoslásban régóta használják.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE ?

A tradicionális tapasztalatokat a modern tudomány egyre inkább igazolja. Újabban nem csak ázsiai, hanem európai és amerikai szakirodalmi adatok is alátámasztják a kéreg őrlemény sokirányú, élettanilag előnyös-és gyógyhatását. Elsődlegesen az idegrendszeren át fejti ki hatását, az agyműködést pozitívan befolyásolja. Ebből adódik szorongás-oldó, depresszió ellenes, stressz-oldó
(adaptogén), fájdalomcsillapító, görcsoldó hatása. Humán kísérletekben sikeresen alkalmazták agyvérzés, Alzheimer-kór kezelésére. Ehhez kapcsolható a sima izom görcsoldó hatás, melynek következtében magas vérnyomás, szívbetegség, trombózis, asztma kezelésére is alkalmasnak találták. Ezen felül antioxidáns, gyulladás gátló, mikróba-ellenes hatással rendelkezik.

HOGYAN ALKALMAZZUK?

Az étrend-kiegészítő a szervezet testi és szellemi felerősítésére szolgálhat az idegrendszert kedvezően befolyásoló, gyulladás gátló és immunerősítő hatás következtében.
Adagolása: 3 x 2 kapszula naponta.

Mások ezeket is választották