Dr. chen vese meridián tea

500 Ft
Kosárba

(bruttó ár)

VESE MERIDIÁN TEA a vese egészségének megőrzéséhez

Összetevők: Japán som gyümölcs, csüdfű gyökér, kúszó magnólia, mezei zsurló, sáfrány virág, édesgyökér őrlemény, cékla őrlemény, csalánlevél, aszalt szilva.

Felhasználás: 1 teafiltert öntsön le 2,5-3 dl forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 1-2 csésze tea elfogyasztása javasolt.

Ajánlott kúraszerűen (2-3 hónapig) folyamatosan alkalmazni,  majd 1 hét után a kúra megismételhető.

Összetevőiből adódóan természetes édes íze van az elkészített teának.

A vese az életenergia központja. Szerepet játszik a szervezetben keletkező salakanyagok eltávolításában. Ez a holisztikus szemlélet alapján összeállított készítmény hatóanyagai révén hozzájárulhat a vese Qi ls Yin energiájának pótlásához, a vese tisztításához, elősegítheti a vese megfelelő keringését.

mezei zsurlót hagyományosan a vese kiválasztó funkciójának támogatására használják. Az édesgyökér segít fenntartani a húgyúti rendszer egészségét. A japán som gyümölcse támogatja az urogenitális rendszer egészségét.

A vese egészsége érdekében ügyeljen alkohol és só fogyasztására. Alsó végtagjait és derekát óvja a nedvességtől és a hidegtől. Ne merítse ki szervezetét, ne hajszolja túl magát. A vese energiájának hosszú távon való megőrzése a hosszú élet titka.

Mások ezeket is választották