Boszy Diana tea 20 db/filter

570 Ft

Kategória:

Leírás

Aszalt vad- és termesztett gyümölcsök felhasználásával készült, gyógynövényeket is tartalmazó természetes teakeverék. A bodza és a csipkebogyó különösen a téli hónapokban erősíti immunrendszerünket, segít egészségünk megőrzésében.

Erdőn mezőn, nyitott szemmel. Gyerekkori könyvem, amelyet most gyermekeimnek adok tovább. Gyümölcsei olyan gazdagok, hogy állatok fajainak és fajtáinak ezreit látja el élelemmel. Eleink tudták, mit hol keressenek, mit mire használjanak, ellátta a háztartást az erdő nem csak tűzifával de gyümölcsökkel is, mi több, az erdő mező volt eleink patikája, csak érteni kellett a termés szüreteléséhez.

Ezt az eleink által kínált hozzáértést hozza vissza a Gyógyfű Kft, itt még a kézzel gyűjtött alapanyagnak több értéke van. Mint említettem, nem csak begyűjtik, de hozzáértéssel fogyasztásra elő is készítik nekünk. Diana a vadászat istennője. Neve napot, fényt jelent, a latin dia szóra vezethető vissza. A nők és születés, később a vadászat és erdők istennője lett. Előtte nem volt titok az erdő titokzatos világa, sejtelmessége, varázsa. Ismerte minden termését, ismerte a jót és rosszat, ismerte mindennek a szerét és ellenszerét. &nbsp:
Összetevők: alma, bodzabogyó, csipkebogyó, hibiszkuszvirág, málnadarabok, természetes aroma
Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban
Tömeg: 20×2 g
AZ ÖSSZETEVŐK HATÁSAI

Iratkozzon fel hírlevelünkre!