Boszy: Zsírégető 20 db/filter

570 Ft

Kategória:

Leírás

BOSZY ZSÍRÉGETŐ TEAKEVERÉK 20DB Termék összetétele: Zöld tea levél, Nyírfa levél, Coleus forskohlii levél, Rozmaring levél.

Előnyösen befolyásolja a zsíranyagcserét. Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyást. Tisztít, méregtelenít, a zöld tea a kedélyállapotot is javítja.

&nbsp:

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL? A zöld tea közismerten gazdag élettanilag értékes hatóanyagokban. A keverékben előnyösen befolyásolja a zsíranyagcserét. A nyírfalevél méregtelenítő hatású. A rozmaringlevél és a Coleus forskohlii levél -együttműködve él a többi alkotórésszel- a hasnyálmirigy lipáz enzim aktivitását gátolja, így nem engedi a zsírt lerakódni és segít a zsír lebontásában. A Coleus forskohlii levelet sokirányú egészségre gyakorolt hatása miatt az indiai hagyományos gyógyításban évezredek óta alkalmazzák (Ayurvédikus gyógymódok). MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE? Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. A hatásokat humán- és állatkísérletek igazolják. HOGYAN ALKALMAZZUK? A ,Zsírégető” teakeverék önmagáhan nem “csodaszer”. Megfelelő eredmény eléréséhez át kell alakítani a táplálkozási szokásokat (édesség és alkohol mellőzése, szénhidrát és zsír minimálisra csökkentése, kisebb adagok fogyasztása). Ajánlatos a fokozatosság elvét betartani a diétában: a szervezet védelme érdekében. Ajánlott mennyiségben fogyasztva a teakeverék hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyás folyamatát. Javasolt fogyasztási mennyiség: Reggel és napközben 2-3 csészével.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!