CLEARBLUE TERHESSÉGI TESZT DIGITÁLIS FOGAMZÁSJELZŐVEL

3.313 Ft
Kosárba

(bruttó ár)

Nagyon pontos – A hetek számát is megadja A hétszámlálóval ellátott Clearblue Digital terhességi teszt az első és egyetlen olyan teszt, amely olyan pontosan állapítja meg a teherbe esés idejét mint az ultrahangvizsgálat. A tesztbe épített Smart Dual Sensor™ nem csak azt mutatja meg, hogy Ön „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–), hanem azt is, hogy mennyire előrehaladott a terhessége. Nagyon megbízható… Megmutatja, hogy Ön hány hetes terhes Ez olyan, mintha két teszt lenne egyben – először az esedékes menstruáció napjától kezdve több mint 99%-os pontossággal kimutatja, jelen van-e a terhességi hormon, ha pedig Ön terhes, azt IS megmutatja, hány hét – 1–2, 2–3, vagy 3-nál több (3+) hét – telt el a fogamzás óta.

A hétszámláló 93%-os pontossággal állapítja meg, hogy Ön mikor esett teherbe. Akár 5 nappal a menstruáció esedékessége előtt is használható. A teszt olyan érzékeny, hogy akár a kimaradt menstruáció előtt 5 nappal is elvégezheti a tesztet.

Félreérthetetlen és világos, digitális eredmények 3A „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–) eredmény 3 percen belül megjelenik a képernyőn. Ha az eredmény „Terhes” (+), az is megjelenik, hogy mennyi idő telt el a fogamzás óta (1–2, 2–3, vagy 3+ hét).

Mások ezeket is választották