MANNAVITA FERRO FLAVONOID 230G

6.004 Ft
Kosárba

(bruttó ár)

MANNAVITA FERRO FLAVONOID 230G

Fekete bodza velő, fekete ribizli velő, fekete szeder velő, csipkevelő, homoktövis velő, fruktóz, vas(II)-szulfát-7-hidratát, folsav.

5 féle bogyós gyümölcs koncentrátuma, vassal és folsavval.

Száraz hűvös, fénytől védett helyen, 25 C fok alatti hőmérsékleten.

Tápérték (Kcal):108

A termék nem tartalmaz színezőanyagot, aromát, tartósítószert, hozzáadott cukrot.

A termékben lévő 5 fajta gyümölcs koncentrátumban lévő rostok elősegítik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát és támogatják a telítettségérzet kialakulását. A gyümölcsök koncentrátumában megtalálható polifenolok és flavonoidok – antioxidáns hatásuknak köszönhetően – hozzájárulnak a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítéséhez, a keringési rendszer normál működéséhez, illetve a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.
A termékben lévő vas szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához. A terhesség alatti vasbevitel hozzájárulhat a normális vérképzéshez, ezáltal az anya- és a magzat egészségéhez, valamint részt vesz a szervezet energiatermelő folyamatában, az immunrendszer megfelelő működésében. A folsav megkönnyíti a vas beépülését a szervezetbe.

Ferro Flavonoid készítmény javasolt egyidejűleg fennálló folsav és vashiány kezelésére, amely vérvesztést okozó megbetegedések, beavatkozások következtében alakul ki (gyomor-, bél- és hólyagvérzés, aranyér, menstruáció, szülés, műtéteket követő állapotok), terhességszoptatásvegetáriánus étrend. Krónikus megbetegedések, daganatos

megbetegedések okozta vashiány rendezésére. Vas- és folsavtartalma mellett magas antioxidáns tartalma miatt a szervezet legyengült állapotaiban is különösen javasolt a szedése.

A készítmény magas antocianin– és flavonoid tartalmú gyümölcsöket és ásványi anyagokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Naponta 1-2 x 1 teáskanál (5-10 ml).

Tárolás:

  • Száraz, hűvös helyen.
  • Felbontás után eredeti csomagolásában, visszazárva, hűtőszekrényben tárolandó.
  • Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

OÉTI regisztrációs szám: 6870/2010

Mások ezeket is választották