ORGANIQA BIO ACAI POR 60G

3 678 Ft

Kategória:

Leírás

Az acai bogyó (ejtsd: ászáj) egy brazil pálmaféle gyümölcse. Az acai bogyó antocianinokban és antioxidánsokban gazdag. Az antocianinok azok a jótékony hatású összetevők, melyek a vörösborban is megtalálhatók és hozzájárulnak az egészséges szívműködéshez. Az acai bogyó antocianin tartalma többszöröse a vörösborban mért mennyiségnek. Az acai bogyó ezen kívül nagyon gazdag fehérjékben, rostokban (kb. 14 g rost található 100 g acaiban), vitaminokban és Omega 6 és 9 zsírsavakban is, melyek a szív- és keringési rendszerünket védik. Az acai bogyóban található Omega 6 és 9 zsírsavak a vér koleszterin szintjének csökkentéséhez is hozzájárulnak. Vitaminok és ásványi anyagok az acai bogyóban: A, B1, B2, B3, C, E, cink, kálium, kalcium, magnézium és réz. Átlagos tápérték 100g termékben: energiatartalom: 2498 kJ/597 kcal, zsírok: 54g, amelyből telített zsírsavak: 15g, szénhidrát: 4,5g, amelyből cukrok: 2g, fehérjék: 9,8g, só: &lt:0,1g. Jótékony hatások:segíti szerveink egészséges működését, növeli energiaszintünket, libidónkat, állóképességünket, hozzájárul az egészséges alváshoz, a ragyogó hajhoz és bőrhöz, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású, frissíti a testet és az elmét is. Hogyan fogyaszd: napi egy-két teáskanállal, turmixokba, gyümölcslevekbe, joghurtba keverve, müzlik és nyers sütemények hozzávalójaként.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!