Biorganik Bio karobpor 250g
620 Ft
Leírás
KAKAÓ HELYETTESÍTÉSE
Összetevők: karob (szentjánoskenyérmag-őrlemény) A termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik. Felhasználása: a reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel arra színében és állagában nagyon hasonlít, ugyanakkor egészségesebb. Az íze édesebb, mint a kakaóé. Nem tartalmaz teobromint. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 929 kJ / 222 kcal Zsír: 0,65 g – amelyből telített zsírsavak: 0,09 g Szénhidrát: 49,1 g – amelyből cukor: 40,5 g Rost: 39,8 g Fehérje: 4,6 g Só: 0,0875 g Kalcium: 348 mg (43% NRV) Kálium: 827 mg (41% NRV) Vas: 2,9 mg (20% NRV) Száraz, hűvös helyen tartandó! Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva! Származási ország: Spanyolország.